Омега-3 ПНЖК NSP Omega 3 EPA
NSP Omega 3 EPA Омега-3 (ПНЖК) НСП, 60 капсул по 1600 мг
Омега- 3 – це незамінний засіб, що має поліненасичені кислоти, які не виробляються в організмі людини, а повинні надходити з основним харчуванням.
Особливості та результат застосування препарату:
< ul>Значення в організмі
Вітамін цей можна отримати з вживанням в їжу лляної, гірчичної та рижикової олії, але найбільша концентрація його знаходиться в жировому прошарку риб. Недолік вітаміну Омега 3 призводить до того, що шкіра починає пересихати, сальні та підшкірні залози погано виробляють зволожуючу мастило. З'являється сухість шкіри на ліктях, долонях, на голові з'являється лупа. При нестачі вітаміну утворюється повна ослабленість у тілі та ломота у суглобах. Мозок теж страждає від нестачі Омега, з'являється втома, починає погано працювати мозок, пропадає логічне мислення. Очі теж зазнають втоми та пересихання слизової оболонки. Знижується імунітет, особливо в холодну пору року. Відбуваються часті спалахи ГРВІ або грипу. Омега 3 є незамінним засобом для формування плода під час вагітності, та й після народження дитині в обов'язковому порядку потрібно давати риб'ячий жир. При нестачі Омега у жінок може розвинутись післяпологова депресія, адже його дія допомагає правильному формуванню головного мозку, сітківки очей та кісткової тканини у дитини та у дорослих людей. Також у цій харчовій добавкі міститься вітамін Е, який сприяє регенерації тканин та шкіри.
Денна доза корисних жирних кислот в організмі людини становить близько двох грамів. Якщо людина страждає на будь-які хвороби, тоді можна збільшити прийом до 3 грам, а то й до 4 грам. :
- може розпочатися тривала діарея;
- знижуватиметься артеріальний тиск.
- зменшиться рівень згортання крові, внаслідок чого відбуваються кровотечі. < /ul>
- Ейкозапентаєнова кислота (ЕПК)....................................... ...................... 180 мг
- Декозагексаєнова кислота (ДГК).............. ................................................ 120 мг
Продукти, в яких велика концентрація Омега – 3
Найбільша кількість цих жирних кислот знаходиться в рибних продуктах, печінці тріски, сардині, лососі, форелі, ікрі всіх риб. Ще можна вживати олію ріпакову, лляну, арахісову.
Але не кожна людина може вживати в їжу щодня рибні продукти, можна замінити їх харчовими добавками, які збалансують рівень Омега в організмі.
< Біологічну добавку одержують внаслідок переробки м'язів глибоководних морських риб. Вона проходить очищення від важких металів і різних домішок, після чого надходить у вжиток.Склад - 1 капсула:
- < li>Риб'ячий жир.............................................. ............................................... 1000 мг< /li>
Застосування:
в якості біологічно активної добавки до їжі дорослим приймати по 1 капсулі 2 рази на день під час їжі.< br />Зберігати при температурі від 0 до 25 °С.
Протипоказання:
не рекомендується приймати при індивідуальній непереносимості компонентів продукту. Перед застосуванням необхідно проконсультуватися з лікарем.
Обсяг: 60 капсул по 1600 мг